lauantai 11. tammikuuta 2014

Hommafoorumilla punatrollien koirien ja kommaritaustaisten toimittajien julkaisujen ja reaktioiden pelko on suuri: Visva ja paska loiskuu, sätkytään mitä jokin talikkokomujen tai stalinistitoimittajien kakkakäärylehdykkä "Höplässä" HBL:ssa tmv:ssa kirjoittaa stalinistisina holohoaxkuseskeluinaan

Hommafoorumilla punatrollien koirien ja kommaritaustaisten toimittajien julkaisujen ja reaktioiden pelko on suuri: Visva ja paska loiskuu, sätkytään mitä jokin talikkokomujen tai stalinistitoimittajien kakkakäärylehdykkä "Höplässä" HBL:ssa tmv:ssa kirjoittaa stalinistisina holohoaxkuseskeluinaan

Onneksi Hommafoorumilla on satunnaisesti asiat tiedostaviakin kirjoittajia, eikä pelkkiä kantojen takana kyykkiviä spermapyssyrunkkuja tähtäilemässa natsikiiltosilmissään toisia kommentoijia:


sivullinen.

  • Jäsen^^^
  • ***
  • Viestejä: 6 252
  • Ahjo on viha. Kosto on kipinä.
    • Profiili
    •  
    • Huomista kohden
Oma subjektiivinen suhtautumiseni kädenojennuskaustiin.

Mielestäni heilaajan tuominen eduskuntaan oli suomalaisen demokratian halveksimista.

Tästä olen samaa mieltä. Mutta minun mielestäni juuri se teki vitsistä osuvan.

Suomalainen demokratia on nimittäin erittäin heikkoa - tämä on minun mielipiteeni, kuten kaikki mitä sanon. Kun vaaleissa Suomen kansa selvästi vaati jonkinlaista muutosta politiikkaan äänestämällä historiallisen suuren vaalivoiton persuille, miten siihen vastasi eduskunta eli suomalainen demokratia? Se sanoi: Ei kiitos, me jatkamme kuin mitään ei olisi tapahtunut. Ja niin he jatkoivat. Muut puolueet muodostivat yhteisen rintaman sulkemaan persut pois kaikesta päätöksen teosta. Lehdistö esti jo ennen vaaleja kaiken vapaan mielipiteen ilmaisun persuilta. Oikeuslaitos on useasti sen jälkeen osoittanut, ettei ole aivan poliittisesti sitoutumaton. Mitä tällainen demokratia on? Se on suomalaisten - Perussuomalaisten - syrjintää Suomessa. Omassa kotimaassaan. Kansan halveksuntaa. Miten kansan on vastattava kun vallanpitäjät - kuten eduskunta - sitä halveksivat? Eikö hyvä tapa ole halveksia takaisin? Minusta se ei ole paras, mutta luonnollinen. Tee niin toisille kuin haluat itsellesi tehtävän, sanotaan. Se on ihmiskunnan ikuinen käytössääntö.

Kun eduskunta - "demokratia" - halveksii kansaa, on kansalla lupa halveksia eduskuntaa - "demokratiaa".

Olen jo useasti toistanut ennustukseni. Eduskunta ei enää ole kansan tahtoa ilmaiseva instituutio. Sen kyky toimia on siksi olematon. Se ei nauti kansan luottamusta, eikä sen päätöksillä ole siksi tehoa. Se tullaan lakkauttamaan. Jos ei sinä päivänä ole valmiiksi koeteltua ja hyväksi todettua demokraattista
elintä, kuten Suoran Demokratiaa, on todennäköistä, että maamme syöksyy joko kommunismiin tai fasismiin. Mustia pilviä näkee taivaalla jo jokainen. Varoituksen sanojakin huudellaan. Kuka keräisi joukot kokoon ja alkaisi keräämään arvoesineitä myrskyltä suojaan?
"Meistä ei olisi mikään sen suotavampaa kuin sivullisen esittämä marxilainen analyysimme arvostelu." (Lenin)
Kuundele: Eespäin & Gastronomikannibaali

Esimerkki munattomasta toimijasta ja punatrollien koirasta nimimerkkipelle ja varjoaa säikkyvä, sekä pimeässä itseään varmuuden vuoksi munille potkiva(?) Miniluv ;) 
Tällä ylläpidolla kovasti pekka kemppaisen nimimerkeillä "pöllämystynyt", "kalmankenkku" tapainen anarkokommunistinen maailmankuva:
----------------------

Miniluv

  • Administrator
  • Jäsen^^^
  • *****
  • Viestejä: 20 722
  • report obediently back to me
    • Profiili
Lainaus
Tuossapa se ongelma onkin: kenelle toimii ja kenelle ei. Huumori on täysin subjektiivista ja niin oli myös suhtautuminen tähän kädenojennuskaustiin.

Oma subjektiivinen suhtautumiseni kädenojennuskaustiin.

Mielestäni heilaajan tuominen eduskuntaan oli suomalaisen demokratian halveksimista. Natsitervehdys tarkoittaa totalitarismin kohottamista parlamentin, sen eduskunnan, johon kansa on Hirvisaaren on valinnut, yläpuolelle. Sama vaikka Hirvisaaren ystävä olisi heiluttanut punamustavalkoista natsilippua lehteriltä.
------------------------------------------------------------------------------

http://hommafoorumi-homma-nousuun.blogspot.fi/

------------------------------------